Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond vastpakken en niet meer loslaten lettertype huisstijl ontwerp
Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond map ontwerp
Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond folder ontwerp

Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond

Het Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond (VhRR) is een samenwerkingsverband van partners uit de bestuurlijke, straf, civiele en zorgketen. Onder één dak werken zij samen aan de persoonsgerichte aanpak van overlastgevende personen en of verdachten van strafbare feiten. Onder het motto van ‘vastpakken en niet meer loslaten’ levert het Veiligheidshuis een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in de regio.

carenza* heeft voor het Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond het concept van de huisstijl verzorgd. In dit concept zijn de kleuren, de vormen, het lettertype en het soort fotografie bedacht en vastgelegd in een huisstijlhandboek. Vervolgens zijn er verschillende uitingen uitgewerkt. Van visitekaartjes tot brochures.

De huisstijl is gebaseerd op het mèt elkaar aan de slag gaan (en niet na elkaar). Met andere woorden: de overlap van de verschillende instanties maken het Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond tot een succes. Deze overlap komt in de gehele huisstijl terug.

Klant

Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond

Tags

#huisstijl #fotografie #banner #brochure #map #folder #factsheet #huisstijlhandboek #krant #presentatie #withcomplimentscard

Deel