SMAAKmag. logo magazine
SMAAKmag. magazine brainstorm
SMAAKmag. magazine website

SMAAKmag.

Bij carenza* houden we van ontwerpen. Én we houden van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Eigenlijk is het dus niet meer dan logisch dat we SMAAKmag. bedachten. SMAAKmag. is een magazine over eten en drinken in de regio Rotterdam. Geen regio in Nederland die op culinair vlak zo snel ontwikkelt. De hoogste tijd dus om dit eens kenbaar te maken, op papier én online.

SMAAKmag. belicht in interviews, reportages, nieuwsverhalen, columns en hapklare rubrieken zowel de bekende chefs als de enthousiaste thuiskoks. SMAAKmag. deelt recepten, leuke kook(les)adresjes en restauranttips. SMAAKmag. gaat de boer op en tegelijkertijd de wijk in. SMAAKmag. biedt een kijkje in de keuken van de ambachtelijke slager, de tomatenkweker, de rotispecialist alsmede de jeneverstoker. Kortom, alles over eten en drinken is terug te vinden in SMAAKmag.

carenza* heeft het concept van dit magazine bedacht en uitgewerkt. We bedachten de naam en brainstormden over de inhoud. Daarnaast maakten we een ontwerp voor de huisstijl en werkten we die huisstijl uit in de website.

Samen met Veenman+ hebben we dit concept verder uitgewerkt tot het daadwerkelijk maken van dit magazine. Benieuwd? Vanaf maandag 16 september is het eerste nummer van SMAAKmag. verkrijgbaar.

Klant

SMAAKmag.

Tags

#concept #huisstijl #logo #website #brainstorm #eten #drinken

Deel