Bigday Rotterdam logo
Era Contour werkhandschoen ontwerp linker handen
Era Contour Badkamer in een dag ontwerp huisstijl
Era Contour brochure ontwerp cover pagina

ERA Contour

ERA Contour maakt en bedenkt, samen met hun klanten, buurten en wijken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Of ze bedenken nieuwe concepten en producten. Zolang het maar met bouwen te maken heeft. Want daar is ERA Contour goed in.

Voor meerdere projecten van ERA Contour bedachten wij middelen om er voor te zorgen dat een nieuwbouwwijk of concept de aandacht krijgt.

Een mooi voorbeeld hiervan is de actie waarbij de bewoners van een nieuwbouwproject bij de oplevering 4 uur gratis klushulp kregen van ERA Contour. Hierbij verzonnen wij een zakje waarin twee linker werkhandschoenen zaten met de boodschap ‘Heb je twee linkerhanden?’.

En ERA Contour creëert niet alleen woonruimtes, ook bedenken zij allerlei concepten om het bewoners gemakkelijk te maken. Zo bedacht ERA Contour, in samenwerking met andere partners, een bestaande badkamer die volledig gerenoveerd kan worden in één werkdag. Om dit te presenteren aan de buitenwereld, werd er een woning in Utrecht omgetoverd tot ‘badkamer-in-één-dag-woning’, waar geïnteresseerden een kijkje konden nemen. Voor dit project hebben wij een huisstijl gemaakt. Deze huisstijl hebben wij overal in de woning terug laten komen: van handdoeken tot shampooflessen tot flyers.

Nog een ander voorbeeld is de brochure voor het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade: prachtige waterwoningen in Gouda. Dit nieuwbouwproject heeft maar liefst 66 herenhuizen met verschillende indelingen. Aan ons de taak om al deze verschillende huizen op een duidelijke, overzichtelijke manier weer te geven in de brochure.

Klant

ERA Contour

Tags

#werkhandschoen #badkamerineendag #doucheschuim #handzeep #geustokjes #shampoo #flyer #kussen #spons #brochure #aandenieuwestadskade #huisstijl #panelen #campagne #doek #advertentie #beurswand #funda #iconen #billboard #woonbeurs

Deel