*alles begint met een idee

Van een goed idee maken we iets moois, en dit gebruiken we in jouw campagne. Jouw campagne, want dat is waar het bij ons vanaf het begin om draait.

CONCEPT

Wij maken ontwerpen mét inhoud. We zorgen er voor dat de concepten die wij bedenken uniek en altijd bijzonder zijn. Want, een goed verhaal achter de ontwerpen helpt bij het onderscheiden en de herkenbaarheid. Dit verhaal sluit altijd goed aan bij jou en jouw doelstellingen.

CREATIE

Dingen die je raken, dat is wat het meeste bijblijft. Daarom is ons doel ook om ontwerpen te maken die interesse wekken en nieuwsgierig maken. Wij creëren jouw huisstijl, campagne, website of welke communicatie dan ook.

CAMPAGNE

Heb je een verhaal, maar geen idee hoe je jouw doelgroep moet bereiken? Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal opvalt bij de doelgroep. Met de mooiste ontwerpen en goed doordachte campagneplannen, maken wij jouw campagne tot een succes.

*alles begint met een idee

Mooi en eenvoudig

Mooi verhaal over concept, creatie en campagne, maar wat maken wij nou eigenlijk? Hieronder een selectie van uitingen die we ook graag voor jou verzorgen.

  • Brochures

  • Logo ontwerp

  • Uitnodigingen

Dit zijn wij

Ideeën verzinnen, dat is wat wij het liefst doen. Een ontwerp moet er niet alleen goed uitzien, maar er moet een goed idee achter zitten. Vanuit het idee volgt vervolgens een logo, magazine of campagne. Dit doen we met een klein, maar o zo enthousiast team.

Arjen van Riel - Eigenaar carenza*

Arjen van Riel

Eigenaar / ontwerper
Ideeën verzinnen, dat is wat Arjen het liefst doet. Hij wil niet alleen dat een ontwerp er goed uitziet, maar dat daar ook een goed idee achter zit. Vanuit het idee volgt vervolgens een logo, magazine of campagne. Zo werkt dat ook voor carenza* zelf. De asterix achter de naam, daar is goed over nagedacht. Het geeft aan dat er eigenlijk altijd meer is dan je in eerste instantie denkt, een diepere betekenis of een achterliggend idee. De slogan van carenza* is dan ook ‘alles begint met een idee’.

Jenny Spierenburg-Zaagman

Ontwerper
anneloes wagner ontwerper

Anneloes Wagner

Ontwerper

Bart van Waardenberg

Ontwerper